Video Cluj: O strada din oras …se surpa. „Sapaturile pentru fundatia si demisolul imobilelor B1 si B2 au inceput in urma cu o saptamana”

Updated on iulie 29, 2015 Într-o perioadă în care orașul este sufocat de șantiere și reabilitări a drumurilor, unele străzi din Cluj rămân nerezolvate. Giurgiu Bogdan a făcut o sesizare pe platforma domnuleprimar.ro în care atrage atenția autorităților asupra surpării străzii Kelemen Lajos (cart. Buna Ziua).

Sesizarea de mai jos tine de siguranta si securitatea locatarilor strazii Kelemen Lajos (cart. Buna Ziua).

Subsemnatul Giurgiu Bogdan Dorin domiciliat in Cluj Napoca strada Kelemen Lajos nr. 1 cer analiza legalitatii lucrarilor care se executa pe strada Buna Ziua nr. 12 (provizoriu) a carei beneficiar este SC CAAB CONSTRUCT SRL si Docea Gheorghe Iulian, cu autorizatia nr. 881/07 2015 si 882/07 2015.

Sapaturile pentru fundatia si demisolul imobilelor B1 si B2 au inceput in urma cu o saptamana. Aceste sapaturi care au o adancime de 4 m (aproximare) s-au facut pana langa gardul care delimiteaza strada Kelemen Lajos de proprietarea vecina si ca urmare PAMANTUL si STRADA (Kelemen Lajos) a inceput sa se surpe. In momentul de fata cele 30 de familii care locuiesc pe strada Kelemen Lajos sunt IN PERICOL la fiecare trecere cu masina pe drumul propriu datorita nerespectaii unor regul de construcite (de sapat). Masurile luate in data de 28 Iulie 2015 de catre beneficiar, dupa ce a inceput surparea drumului, pot fi considerate puerile, luand in considerare pericolul eminent.

Atat beneficiarul, prin faptul ca nu i-a masurile corespunzatoare pentru lucrarile care le executa, cat si autoritatile care au fost anuntate prin prezenta si prin alte documente ale vecinilor de pe strada Kelemen Lajos, se vor face direct reaspunzatori in fata justitiei in cazul unor alunecari de teren si/sau surpari care ar putea duce la prierderea de vieti omenesti, scrie cetățeanul nemulțumit în sesizarea sa.

Mai jos puteti urmari un video cu strada problema:

error: Content is protected !!