Cluj: 3 femei la furat ziua in amiaza mare. Cine le stie pe HOATE?

Updated on mai 21, 2015

Trei clujence cu mult tupeu au furat un generator care era folosit la o campanie promovată de o fundație pentru un Cluj curat.

În cadrul proiectului ”Clean Cluj”, fundația care a organizat totul a igienizat zonele verzi ale orașului de la Făget, Feleac, Cetățuie și Pădurea Hoia, de unde au fost strânși circa 150 de saci cu PET -uuri pentru Scea Verde, dar și alte deșeuri.

1

În ultima zi de proiect au avut nevoie de un generator de curent așa că l-au împrumutat de la Regia Autonomă a Domeniului Public, scrie Evenimentul Zilei.

”Cu doar o oră înainte de încheierea curățeniei, când toți eram obosiți, mai exact în jur de ora 16:00 în data de 7 Mai, 3 fete pe biciclete, au venit lângă Clopotul de pe Bulevardul Eroilor și au furat generatorul de curent electric, proprietate a RADP. 

Ce vă cer eu de fapt să faceți?

Păi să mă ajutați să dau de fetele acestea și să le ajutăm să nu își distrugă viitorul.

Pe camere se vede foarte clar ca nu erau fete sărace, ci erau foarte bine îmbrăcate, modern, pe biciclete frumoase și eu personal cred că au făcut acest act fie din teribilism, fie motivate ideologic, dar nu cred că aveau nevoie de un generator vechi”, a declarat Mădălin Potorac, organizatorul proiectului de ecologizare.

error: Content is protected !!