Vara asta România se muta la Cluj: 8.000 de locuri in caminele studentesti pentru Untold Festival. Alte 25.000 de locuri in camping

Updated on aprilie 17, 2015 Organizatorii Untold Festival au anuntat ca vor pune la dispozitie aproximativ 8.000 de locuri in caminele studentesti si 25.000 de locuri in camping special amenajat.

„În curând vom pune la dispoziție aproximativ 8.000 de locuri în caminele studențești din Cluj-Napoca și peste 25.000 de locuri în campingul Untold Festival. Așa că nu vă faceți griji, vom avea destule locuri de cazare pentru toată lumea! Informații despre tarife și modalități de achziție în curând”, spun organizatorii.

UNTOLD FESTIVAL 2015 va ține 4 zile și se va desfășura pe Cluj Arena, reunind concerte cu artiști internaționali așteptați în România, dar mai ales în inima Transilvaniei. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival.

DJ Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Avicii, dar și David Guetta se numără printre cei care vor concerta la Untold Festival, la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie – 2 august.

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor, alți 10 noi artiști aflați în topurile de profil din întreaga lume vor fi prezenți la Untold Festival – Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik – aceștia alăturându-se celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, precum Avicii, în premieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, dar și ANDYC.

foto: Plexi PR Mysteryland
foto: Plexi PR Mysteryland

Spectatorii vor avea două scene principale: Cluj Arena și Sala Polivalentă. În Cluj-Napoca vor fi amenajate alte două scene destinate cu precădere artiștilor din România. Acestea vor fi ridicate în Piața Unirii și în Piața Muzeului. Cluj Arena Underground va fi o scenă dedicată în totalitate muzicii electronice.

error: Content is protected !!