Cluj. Emil Boc: „Mergeti pe Calea Turzii acum si vedeti cum arata zona, superba, fara cabluri deasupra”. Lucrarile din centrul orasului vor fi terminate in toamna

Updated on aprilie 18, 2015 Lucrările de modernizare a străzilor din centrul oraşului vor fi terminate, în totalitate, abia la finalul lunii octombrie, potrivit primarului Emil Boc. În această perioadă vor fi efectuate lucrări la canalizare, vor fi introduse cablurile în subteran, iar stâlpii de electricitate vor fi înlocuiţi.

Zona de centru a municipiului Cluj-Napoca va avea o cu totul altă faţă odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare atât a străzii Memorandumului, cât şi a străzilor Avram Iancu şi Moţilor. Cel puţin asta a promis primarul Emil Boc, care a anunţat calendarul acestor lucrări.

„Acum pe Memorandumului se lucrează zilnic. Sunt lucrări grupate a celor de la canalizare, de la introducerea cablurilor în subteran sau a celor de la gaz, care trebuie să mute o conductă. Pe această stradă toate lucrările vor fi terminate în 30 mai.

De la 1 mai până în 30 iulie, însă, intrăm pe strada Avram Iancu, iar din 15 iunie vor începe lucrările celor de la Apă pe strada Moţilor, iar din 1 iulie va începe şi reabilitarea totală a acesteia. Până în 30 octombrie va fi modernizată toată strada.

Mergeţi pe Calea Turzii acum şi vedeţi cum arată zona, superbă, fără cabluri deasupra.

Aşa va fi şi pe Memo, pe Moţilor, va fi trotuar cu pavaj modern, stâlpii vechi vor dispărea, va fi înlocuit chiar şi cablul care ţine de transportul în comun folosit de troleibuze. Va fi o plăcere atunci, nu veţi mai recunoaşte zona centrală, dar până atunci vor fi multe greutăţi de trafic şi îmi cer scuze pentru disconfortul creat”, a spus Emil Boc la Napoca FM si preluat de citynews.ro.

În paralel cu lucrările din zona centrală va intra în reparaţii capitale şi strada Horea, cel mai probabil încă de la finalul lunii aprilie, termenul de finalizare al acesteia fiind de 15 septembrie.

error: Content is protected !!