Video Cluj: Pereti rezistenti la apa si care te stropesc, solutia propusa de un clujean pentru ca anumite persoane sa nu-si mai faca nevoile sub geamuri sau in scari. „ In Centrul Istoric al Clujului, Capitala Europeana a Tineretului, mirosul efectiv iti muta nasul, ca sa ilustrez mai bine ideea”.

Updated on martie 28, 2015 Un clujean, Andrei, propune primariei ca peretii sa fie tratati cu o vopsea speciala rezistenta la apa pentru ca anumite persoane sa nu-si mai faca nevoile sub geamul lui. Aceasta vopsea „reflecta” inapoi lichidul, udandu-l pe cel care isi face nevoile.

„Doresc sa aduc in cunostinta dvs. o chestiune de bun simt, trai decent si confort minim.
De cand in zona intersectiei strazilor Episcop Ioan Bob – Str, Ion Ratiu din centrul Clujului exista baruri, avem o adevarata problema. Nu exista seara in care cel putin 10-15 persoane sa nu isi faca nevoile sub geamurile si in scarile noastre.

Ii o situatie efectiv penibila. Pe langa mirosul oribil, ii o problema de igiena si bun simt. In Centrul Istoric al Clujului, Capitala Europeana a Tineretului, mirosul efectiv iti muta nasul, ca sa ilustrez mai bine ideea.

O  solutie ar fi o patrulare mai accentuata in aceasta zona, de multe ori avand scandaluri noaptea, in special vinerea si sambata daca s-ar putea, ar fi suficient.

Daca se dau autorizatii la toate barurile in zone in care deranjeaza, macar sa fie controlata zona din afara lor, ca igiena din zona sa fie la limite decente si sa nu avem focare de infectie nicaieri in oras. Ar fi frumos sa se si curete strazile, mai ales cele afectate de “usurarea” cetateanului.

Propun urmatoarea solutie, adoptata de alte orase civilizate europene

error: Content is protected !!