Video Cluj: Accident cu 5 raniti si pagube de mii de euro. Soferul vinovat era baut

Updated on martie 30, 2015 Un accident soldat cu cinci răniţi şi pagube însemnate a avut loc, duminică seara, în jurul orei 22:30, pe DN1 C, în Livada, judeţul Cluj.

Potrivit primelor informaţii, un bărbat, de 27 ani, din Mintiu Gherlii, în timp ce conducea un autovehicul dinspre Gherla, înspre Livada, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum comunal, fără a se asigura corespunzător. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

„În urma impactului, autoturismul care avea direcţia Gherla – Livada a fost proiectat în şanţul care mărginea carosabilul. Poliţiştii au stabilit la faţa locului că şoferul acestui autoturism se afla sub influenţa alcoolului, fiindu-i recoltate probe biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a celor doi conducători auto, precum şi a trei minori, pasageri în autoturismul care circula regulamentar”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, remis Vocea Transilvaniei.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 32.000 de lei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

error: Content is protected !!