Cluj: Elevii de la Sincai au CASTIGAT in fata profesorilor. Toate sanctiunile au fost ANULATE ca fiind ILEGALE

Updated on martie 27, 2015 Consiliul de Administrație de la Liceul Gheorghe Șincai din Cluj Napoca, a anulat toate sancțiunile dispuse în urmă cu două săptămâni în cazul a 68 de elevi care au postat pe o pagină privată de facebook poze cu profesorii, catalogate drept ofensatoare.

Surse din cadrul Liceului Gheorghe Șincai au declarat pentru Evenimentul Zilei că decizia Consiliului de Administrație, care s-a desfășurat vineri după amiaza, a fost de a anula toate sancțiunile dispuse împotriva elevilor în urmă cu două săptămâni, inclusiv în cazul elevilor exmatriculați.

”Și-au dat seama că au încălcat regulamentul. Mă miră faptul că directorul și consiliul profesoral și-au dat seama că elevii au încălcat regulamentul școlar în momentul în care au postat imagini cu profesorii lor.

Ceea ce nu se știe este faptul că sancțiunile împotriva elevilor au fost dictate cu încălcarea regulamentului școlar.

În acest regulament se arată că sancțiunile trebuie dispuse de Consiliul clasei, care este format din toți profesorii care predau la clasa respectivă.

La Liceul Gheorghe Șincai lucrurile s-au întâmplat cu nerespectarea regulamentului școlar”, a declarat un profesor de la Liceul Gheorghe Șincai, care de la început s-a opsu sancționării elevilor.

error: Content is protected !!