Video Cluj: Situatie revoltatoare la o scoala din oras. Ce le face un profesor de franceza la ore elevilor

Updated on februarie 13, 2015 Parintii unor elevi de gimnaziu din Cluj il acuza pe profesorul de franceza, un suplinitor in varsta de 25 de ani, ca le vorbeste copiilor ingrozitor, ii umileste la ore si este violent si extrem de vulgar.

Cum plangerile depuse la inspectorat si la conducerea scolii, in urma cu cateva luni, nu au avut niciun efect, familiile copiilor au trimis acum un memoriu catre Ministerul Educatiei. Parintii elevilor de clasa a sasea si a saptea spun ca profesorul ii jigneste tot timpul pe copii si face gesturi violente, care ii sperie de moarte. Unii copii au ajuns chiar sa mearga la pisholog din cauza asta.

Familiile sustin ca elevii au fost lasati corigenti pe primul semenstru fara niciun motiv, si ca dascalul, in loc sa predea, le spune copiilor ca vor reusi in viata numai cei sunt frumosi, dar nu neaparat destepti. Anul trecut, ei au depus plangeri catre conducerea scolii si inspectoratul scolar, insa dascalul a primit doar un avertisment; o vreme, spun oamenii, s-a comportat normal, dar acum, si-a reluat obiceiurile care ii inspaimanta pe copii, asa au hotarat sa isi caute dreptatea la Ministerul Educatiei. Profesorul a refuzat sa comenteze acuzatiile.

error: Content is protected !!