Video Cluj: O femeie in varsta vs trei hoti de buzunare in autobuzul 35

Updated on februarie 18, 2015

O femeie în vârstă din Cluj Napoca este eroina acestor zile după ce a dat de gol trei hoți care tocmai furase un portmoneu din geanta unei femei din autobuzul 35. Observând că o tânără din autobuz este furată, doamna în vârstă a dat dovadă de un mare spirit civic și de un extraordinar curaj avertizând-o pe femeie de ce s-a întâmplat, cu riscul unei reacții violente din partea hoților.

Cei trei hoţi s-au plasează în jurul unei tinere din Bistriţa Năsăud şi pe parcursul a mai puţin de un minut îi sustrag acesteia portmoneul din poşetă, după care hoțul plasează portmoneul complicelui său de la ușă.

Doamna în vârstă o avertizează pe tânără că a fost furată. Imediat, doi dintre hoţi se năpustesc asupra bravei bunicuţe pentru a o intimida, însă aceasta rămâne calmă şi imperturbabilă, cerându-i fetei să-şi verifice poşeta, potrivit site-ul novacescu.ro

În secunda următoare, hoţul de la uşă aruncă jos portomneul, în vreme ce un călător în vârstă ia atitudine, cerând şi el şoferului Companiei de Transport Public (CTP) să nu deschidă uşile autobuzului.  Şoferul a fost cel care a sunat la 112, a oprit în prima staţie şi a blocat uşile până la sosirea unui echipaj de poliţie.

Toată scena a fost filmată de camerele instalate în autobuz după cum se vede în filmulețul de mai jos:

error: Content is protected !!