Compania americana 3Pillar Global angajeaza peste 100 de specialisti IT la Cluj si Timisoara

Updated on februarie 17, 2015 Societatea americană 3Pillar Global, care activează în sectorul serviciilor IT, va angaja în acest an peste 100 de specialişti în centrele de dezvoltare operate în Cluj – Napoca şi Timişoara, deservite în prezent de 300 de angajaţi.

„Am ales să extindem operaţiunile din Cluj – Napoca şi Timişoara datorită nivelului ridicat al specialiştilor IT din cele două oraşe. Echipele noastre dezvoltă proiecte exclusiv pentru pieţe din SUA şi Marea Britanie în strânsă legătură cu clienţii şi, deseori, acţionează ca şi consultanţi tehnici. În acelaşi timp, nu excludem deschiderea unui nou centru de dezvoltare într-un al treilea oraş din România sau în regiune“, a declarat Cătălin Ştef, director general 3Pillar Global Romania şi senior vice-president pentru operaţiunile companiei la nivel global.


Poziţiile căutate vizează ingineri IT de nivel intermediar şi seniori, care să acopere funcţiile de programare şi testare. De asemenea, compania vrea să angajeze manageri cu experienţă tehnică, anunta adevarul.ro.

Din cei 600 de angajaţi pe care compania îi are la nivel global, 200 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, iar 100 de persoane în City Business Centre Timişoara.

error: Content is protected !!