Cluj: Panica in autobuz. Controlori CTP atacati cu un pistol si spray paralizant

Updated on februarie 4, 2015 Incidentul, deosebit de grav, s-a petrecut, luni seara, într-un autobuz care circula pe linia 24 a Companiei de Transport Public (CTP) Cluj, pe strada Moţilor, undeva între Spitalul de Copii şi intersecţia cu strada George Coşbuc care duce spre parcul central.

Cei doi controlori se aflau într-un capăt şi în celălalt al autobuzului pentru verificarea legitimaţiilor de călătorie, iar – potrivit novacescu.ro – unul dintre ei a cerut unui bărbat să se legitimeze, pentru că nu avea bilet sau abonament valabil.

În acel moment individul a scos un spray paralizant şi a aplicat un jet în direcţia feţei controlorului. Individul a scos şi un pistol cu electroşocuri şi l-a curentat pe controlor. Autobuzul era foarte aglomerat iar printre călători s-a creat panică şi au început să strige, bulversaţi. În acel moment şoferul a oprit maşina şi a deschis uşile. Între timp al doilea controlor a sărit în ajutorul colegului său, dar a fost şi el electrocutat cu acel pistol. În vacarmul creat, agresorul a reuşit să fugă”, a povestit pentru Ziua de Cluj Alin Oaida, Şef Serviciu Siguranţa Circulaţiei din cadrul CTP.rere

Cei doi controlori şi-au revenit ulterior şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, mai spun reprezentanţii CTP, iar autobuzul a rămas pe loc, cu uşile deschise câteva minute bune, pentru aerisire.

Şeful Serviciului Siguranţa Circulaţiei din cadrul CTP, Alin Oaida, a mai declarat că ceea ce i-a uimit pe colegii săi a fost faptul că agresorul avea o ţinută tip business, purta pantaloni, sacou, cămasă albastră şi pardesiu albastru  şi deţinea chiar şi o geantă diplomat. El avea în jur de 35 de ani, faţă alungită şi păr de culoare închisă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca a deschis un dosar penal iar poliţiştii clujeni îl caută pe agresor, mai spun oficialii CTP.

error: Content is protected !!