Baschetbalistii de la „U Cluj” au interzis la Sala Polivalenta. Este corect?

Updated on noiembrie 13, 2014 Sala Polivalentă din Cluj, construită cu 70 de milioane de lei şi inaugurată la sfârşitul lunii octombrie a acestui an, îşi închide porţile pentru baschetbaliştii de la “U” Cluj. Managerul secţiei de bacshet de la C.S. Universitatea Cluj-Napoca spune că mesajul a fost unul foarte clar: “Nu aveţi ce căuta aici!”.

Într-un mesaj postat miercuri pe site-ul clubului sportiv, ucjbaschet.ro, managerul Claudiu Trîncă spune că de mai bine de un an a purtat discuţii pentru ca echipa de baschet să joace în Sala Polivalentă, însă totul s-a năruit în ultima clipă.

4343

(foto: transylvaniacam.com)

„Dorinţa noastră de a juca în Sala Polivalentă este justificată şi cred meritorie dacă în această sală vor juca şi echipe din liga secundă a altor discipline sportive. De ce justificată: Sala Polivalentă este o sală a clujenilor nu a unei echipe anume cea ce oferă dreptul oricărei entităţi sportive să joace şi să se antreneze în această sală. Prin discuţiile purtate până acum am avut certitudinea din partea persoanelor care au în mână administraţia sălii prin C.S. Universitatea că ne vom putea desfăşura activitatea în această sală. Afirmaţia că “nu aveti ce căuta aici” a celor din admistraţia acestei săli este una care a perturbat multe din discuţiile purtate până acum la nivel de parteneriate şi posibili sponsori”, a precizat Trîncă.

De asemenea, acesta a spus că echipa de baschet masculin “U” Cluj echipă a C.S. Universitatea Cluj-Napoca va juca în continuare în “Sala Sporturilor Horia Demian” sezonul 2014-2015.

„Este o sală care mie îmi rămâne la fel de dragă şi voi face tot posibilul ca această sală să continue dacă nu anul acesta în următorii ani performanţele care i-au adus renumele la nivel naţional”, a subliniat managerul, citat de voceatransilvaniei.ro

Nu în ultimul rând, în mesajul său, Trîncă a transmis: “Cât despre “Sala Polivalentă” o sală deosebită şi unicat în ţară sper să ne accepte în momentul în care cei care îi deţin frâiele să fie echidistanţi şi să acţioneze sub legile sportive şi ale FAIR PLAY-ului”.

error: Content is protected !!