Aeroportul Cluj: Polonezii de la Eurolot anuleaza cursa spre Varsovia

Updated on octombrie 28, 2014

Aeroportul Cluj: Polonezii de la Eurolot anuleaza cursa spre Varsovia

Inaugurarea cursei aeriene Varsovia – Cluj Napoca, programată pentru 27 octombrie 2014, a fost anulată de compania Eurolot din cauza vânzărilor slabe, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Aeroportului Internaţional “Avram Iancu” Cluj Napoca.

avion-cu-motor

Cursa anunțată pe 20 august 2014 ar fi efectuat 6 zboruri pe săptămână și ar fi oferit nenumărate posibilităţi de conexiune spre destinaţii din întreaga lume prin intermediul parteneriatului cu compania naţională LOT. (sursa: newsair.ro)

“Vă confirmăm că am suspendat zborul spre Cluj Napoca.  Performanţa în privinţa vânzărilor a fost sub aşteptări. Din păcate, am observat un interes foarte scăzut pentru acest zbor al pasagerilor din ambele pieţe – poloneză şi română. Mai mult decât atât, din punct de vedere financiar dar şi al numărului de pasageri, viitorul acestei rute nu era deloc promiţător. Conform reglementărilor în vigoare, pasagerii care şi-au rezervat deja bilete îşi vor primi banii înapoi”, a declarat Karolina Bursa, purtător de cuvânt al Eurolot .

error: Content is protected !!