Un clujean a incercat sa fure o ambulanta. Soferul, aflat la o misiune, a recuperat-o doar fugind dupa ea

Updated on septembrie 1, 2014

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc, sâmbătă, pe o stradă din Cluj-Napoca, acolo unde un bărbat s-a urcat la volanul unei ambulanţe şi a plecat cu ea. Şoferul de pe autospecială, aflat într-o misiune, a reuşit să reintre în posesia ei după 150 de metri.

ambulanta

Evenimentul a avut loc în jurul orei 13:30, pe strada Dacia. O ambulanţă a sosit la o intervenţie în zonă, iar şoferul a lăsat cheile în contact şi motorul pornit, fapt ce a stârnit imaginaţia unui bărbat aflat la faţa locului.

„În acest context, o persoană de sex masculin care se afla în zonă, s-ar fi urcat în autospecială şi s-ar fi deplasat cu aceasta circa 150 de metri. Şoferul a reuşit să ajungă autospeciala la semaforul aflat la intersecţia străzilor Dacia cu Horea. Astfel, a intrat în posesia acesteia luând cheile din contact, moment în care bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a coborât din autovehicul şi a plecat de la faţa locului. În urma incidentului, şoferul autospecialei a anunţat organele competente cu privire la cele întâmplate şi şi-a continuat misiunile, neexistând prejudicii în cauză”, au declarat poliţiştii clujeni. (sursa: citynews.ro)

Aceştia efectuează cercetări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs incidentul, precum şi pentru identificarea persoanei în cauză şi luarea măsurilor legale faţă de aceasta.

error: Content is protected !!