(Video) Un gest tot mai rar in “jungla” din Cluj: un sofer opreste sa ajute un biciclist ranit. Reactia “victimei” e uluitoare

Updated on august 19, 2014

Mai există şi şoferi de omenie prin Clujul “infestat” de cocalari şi de “bizoni”! O demonstrează un clujean care, aflat în maşină împreună cu familia, observă pe marginea drumului un biciclist întins pe jos, cu sânge pe faţă. (sursa: citynews.ro)

“L-am văzut cu coada ochiului, întins pe spate la soare în timp ce treceam pe lângă el. Mi-a atras atenţia ochiul lui, care era ca după un meci de box. Nu mai vedea cu el, iar din arcadă sângera”, povesteşte şoferul în cauză, care a postat filmarea pe trafictube.ro.

Acesta l-a întrebat pe biciclist dacă să cheme salvarea, însă a fost refuzat, motivul fiind unul uluitor: îl ceartă nevasta!.

“A recunoscut că a consumat băuturi alcoolice, dar nu mai era sub efectul lor, semn că lovitura l-a trezit şi nu era nici recalcitrant, chiar a colaborat cu mine. Singurul lucru pe care l-a acceptat de la mine a fost o sticlă de apă din care a băut şi apoi s-a clătit pe ochi şi pe faţă.
Mi-am întors oglinda exterioară să se uite la ochiul lui, iar reactia a fost cea scontată: “Aoleo!”. I-am urat drum bun şi sper că a ajuns să fie tratat de cineva priceput, preferabil de cei de la UPU”, a încheiat şoferul samaritean.

error: Content is protected !!