Cluj: Auchan face angajari pe mai multe posturi

Updated on februarie 4, 2015 Auchan face angajări în Cluj. Grupul de retail angajează persoane cu studii profesionale, medii sau superioare în toată ţara, potrivit ejobs.ro.

Auchan angajează casieri la Cluj-Napoca. Candidatul ideal:responsabil, cu foarte bune abilitati de comunicare si relationare; orientat catre client;calm, rabdator. CV-urile se pot depune pana la data de 29 Ian 2015

Auchan angajează agenţi de securitate în Cluj-Napoca. Candidatul ideal: conduita morala si profesionala ireprosabila;spirit organizatoric; disciplinat si orientat spre rezultat; spirit de echipa; experienta in domeniul pazei bunurilor si valorilor; experienta in asigurarea securitatii spatiilor comerciale. CV-urile se pot depune pana la data de 29 Ian 2015.

Auchan angajează pe postul de decorator magazin în Cluj. Candidatul ideal: absolvent/a studii medii; cunostinte solide de utilizare a programelor de grafica (preferabil Corel Draw); cunostinte despre materialele folosite la decorarea unui magazin; abilitati tehnice si practice; organizat/a,eficient/a.

Mai multe detalii gasiti pe ejobs.ro., unul din cele mai mari siteuri de joburi din Romania.

 

error: Content is protected !!